Er zijn momenten waarop het belangrijk is om zonder afleiding bij elkaar te zijn. Om te overleggen en te discussiëren. Om te leren en te luisteren. Om inspiratie op te doen. Het zijn van die momenten die richting voor de toekomst bepalen.

U bent op zoek naar een locatie waar u in alle rust uw belangrijke bijeenkomst gedurende meerdere dagen kunt organiseren. Een inspirerende locatie, waar u het serieuze kunt combineren met het aangename. Waar tijd is voor inspanning en ook ontspanning.

Proeflokaal Limburg is een prachtige locatie waar uw gezelschap op een inspirerende manier kan praten, overleggen, discussiëren, luisteren, kennis opdoen en kennis kan delen. Het is een locatie waar u met uw gezelschap kunt overnachten, ontbijten, lunchen en dineren. Ontspannen en sfeervol in een mooie, luxe omgeving en verzekerd van privacy.

De Braampeel, gelegen aan de rand van natuurven ‘De Braampeel’, bestaat uit zes schitterende appartementen die voldoen aan de unieke combinatie van het comfortabele heden en de serene rust van de natuur en het platteland. Elk appartement heeft zijn eigen karakter: van klassieke sfeer tot design inrichting. Elk appartement beschikt over 4 slaapkamers waarvan 2 met een eigen douche en toilet en 2 slaapkamers met een gezamenlijke douche en toilet. Uw vergadering, klein congres, brainstormsessie, personeelsfeest, relatiediner, workshop of training, is gegarandeerd een succes. Een verblijf is mogelijk vanaf 1 tot maximaal 43 personen.

Met trots organiseerden wij voor onze klanten al menige meerdaagse training, heisessie, boardmeeting en brainstormsessie. Altijd aangepast aan de wens van de gasten, de grootte van het gezelschap en het onderwerp van samen-zijn.

Vanzelfsprekend zorgen we gedurende de hele sessie voor de inwendige mens, van ontbijt tot diner. Met een volle maag is het immers inventiever en creatiever denken!

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-