Voor een zakelijke bijeenkomst bent u bij de Ark van Noach aan het juiste adres! Ontdek de onbegrensde mogelijkheden voor een vergadering, congres, workshop, seminar of maak van uw bedrijfsuitje een bijzondere belevenis. Vanaf tien tot meer dan 250 personen kunt u uw wensen aan boord in vervulling laten gaan en uw doelstellingen realiseren.

De Ark van Noach biedt een unieke locatie met mogelijkheid voor de presentatie van jaarcijfers, een bijeenkomst met netwerkcontacten, een (alcoholvrije) afscheidsborrel of een andere bijzondere aangelegenheid. Wij beschikken over verschillende ruimten welke hier geschikt voor zijn. Van filmzaal tot workshop ruimte.

Conferentiezalen De Ark van Noach

De Conferentiezaal aan boord is gelegen op de derde verdieping, met een prachtig uitzicht over de stad en de rivier waar imposante vrachtschepen de gehele dag langsvaren. Hier kunt u zowel binnen openingstijden als na sluitingstijd uw gasten verwelkomen. De zaal kan naar eigen wens ingericht worden in diverse opstellingen, passend bij het evenement. Het Ark van Noach team neemt u al het werk uit handen! Uiteraard kunnen uw gasten worden voorzien van een hapje en een drankje of zelfs een uitgebreid lunch- en dinerbuffet.

Ontdek de hele Ark

Een ontspannen wandeling door de Ark kan natuurlijk niet ontbreken! Uw gasten kunnen op eigen gelegenheid rondlopen en ervaren hoe Noach en zijn familie geleefd moet hebben. Naast de belevenis van al het hout heeft de Ark van Noach ook levende dieren aan boord waardoor uw gasten ook echt een kijkje kunnen nemen in de tijd van Noach.

 

 

Address

Our Address:

Maasstraat 14 3313 CR Dordrecht

GPS:

51.817997, 4.687037000000032

Telephone:
Email:

-